Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Kaj Pedersen

Förfrågan

Kaj Pedersen är licensierad mental tränare sedan 15 år tillbaka och arbetar tillsammans med Mia Törnblom på MT-Gruppen.

Kajs föreläsningar lämnar ingen oberörd, han varvar allvar med humor och ger energi som få. Efter Kaj Pedersens föreläsningar går man ut med ett leende på läpparna samt en härlig känsla i kroppen. Du har med dig en stor verktygs låda av tekniker i hur du kan stärka såväl din självkänsla som motivation samt lära dig hantera konflikter både individuellt och i grupp. Du kommer ha lättare att fatta beslut samt sätta attraktiva mål för dig själv och ditt företag.Kaj Pedersen har många års erfarenheter av att utveckla och leda grupper men även av att coacha elitidrottsmän och kvinnor till att nå sina mål och att ha det bra på vägen dit. Med hjälp av olika tekniker och övningar kan han lära ut detta på ett lättsamt och roligt sätt och att vi faktiskt kan bestämma mycket mera hur vi vill fungera och må i livet.

"Tack Kaj för vårt samarbete genom åren. Din energi och kunskap har gjort att vi har fått redskap och kunnat lära oss att bestämma mera hur vi vill fungera och må."
/Gunilla Falk affärsenhets chef Gatubolaget Göteborg

”Kaj Pedersen är en fantastisk tillgång på MT-gruppen, jag får ofta brev ifrån grupper och individer som han hjälpt. Jag har lyssnat på Kaj många gånger och varje gång lär jag mig någonting nytt. Kaj inspirerar, motiverar och berör. Jag är stolt över att vara Kajs kollega”.
/Mia Törnblom grundare av MT-gruppen


Föreläsningarna anpassas efter era egna behov men innehållet brukar kretsa kring:

-Personlig utveckling
-Stresshantering
-Mental träning
-Näringslära
-Effektiv träning för specifika mål
-Coaching
-Teambuilding
-Konflikthantering
-Kommunikation
-Självkänslan
-Förändringar

Tyvärr hittades ingen föreläsare.