Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Karin Adelsköld

Förfrågan

Karin Adelsköld är komiker, teknikjournalist, programledare, författare, entreprenör, stresspedagog och en av landets mest anlitade föreläsare. Hon har startat prisbelönta bloggar, drivit företag, skrivit böcker och turnerat med standup. Hon har blivit utsedd till årets kvinnliga komiker, Sveriges mest kreativa på webben och hedersdoktor. Hon har också drabbats av utmattning. En föreläsning med Karin Adelsköld handlar om vägen tillbaka och hur vi med humor och självinsikt kan hålla stressen på en frisk nivå.

2018 utkom hennes bok “Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje”.I dag är hon även programledare för podden Hjärta- och Hjärna på UR play där hon tillsammans med epidemiologen och vetenskapsskribenten Emma Frans diskuterar vad vetenskapen säger om dagsfärska ämnen och snackisar.

Karin Adelsköld har länge varit en stark röst inom kreativitet, teknik och jämställdhet. Hon har varit Tillväxtverkets ambassadör för kvinnors företagande, medverkat i Teknikdelegationen, startat PMS-förbundet och den prisbelönta teknikbloggen “Lilla gumman”. Hon har varit årets kvinnliga komiker, Sveriges mest kreativa på webben och hedersdoktor vid Lunds tekniska högskola tack vare sitt arbete för att göra teknik intressant och lättillgängligt för en bredare publik.Aktuell föreläsning med Karin Adelsköld 
  • Kul på jobbet -humor och arbetsmiljö
Forskningsresultaten är tydliga: glada anställda presterar bättre på jobbet, medarbetare som har roligt känner minskad stress och kollegor som får skratta har lättare att samarbeta. Men hur har man kul på jobbet i praktiken? Och hur kan man med hjälp av humor hålla motivationen och teamkänslan uppe i stressiga tider? Vetenskapsjournalisten och komikern Karin Adelsköld har i snart 15 år ägnat sig åt humorforskning och att jobba ute på arbetsplatser med humor och arbetsmiljö. I sin föreläsning lär hon ut grunderna i humor, berättar om den senaste humorforskningen och ger er konkreta tips på hur man kan bli friskare både fysiskt och psykiskt genom att ta humor på allvar. 
 
Föreläsningen kan hållas på som minst 45 minuter och som mest 3 timmar (inkl paus). Går att kombinera med workshop och praktiska övningar. 
 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.