Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Karin Klerfelt

Förfrågan

 

Karin Klerfelt är en är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare med glimt i blick och glöd i röst. Hon föreläser och håller gärna kurser kring argumentation, förhandlingsteknik och att sälja och ta betalt. Karin Klerfelts övertygelse är att alla kan vi bli stjärnor på det vi gör. Hon drivs av att hjälpa människor att överträffa sig själva i livet skarpa ögonblick, när vi möter kunden, gästen eller medarbetaren. 
Konsultativt har Karin Klerfelt arbetat de senaste 20 åren med att drivit olika utvecklingsprogram hos kunder både inom privata näringslivet och stat & kommun. Under de senaste åren har hon i sitt företag drivit flera Entreprenörsprogram, bla GROW - Affärsutvecklingsprogram för kvinnliga företagare. 

Karin Klerfelt är av regeringen utsed att vara ambassadör för kvinnors företagande. Hon har bred erfarenhet från många branscher och kan snabbt sätta sig in i kundens verklighet. Karins klerfelts expertområden ligger inom hela affärsprocessen, allt ifrån sälj till förhandlingsteknik.

Karin har skrivit böckerna: "Lust – Nytta – Resultat 22 tips på hur du kan bli en stjärna på att sälja", samt uppföljaren "Lust – Nytta – Resultat 22 tips på hur du blir en stjärna". Kom ut med boken 2010"Argumentera och få andra att göra som du vill" och hösten 2011 kommer hon ut med boken"Packetera, ta betalt och jacka upp priset."

Karin Klerfelt föreläser om:

-Bli en stjärna på att Argumentera och få andra att göra som du vill!
-Bli en stjärna på att förhandla på jobbet, runt köksbordet och på semestern!
-Ta betalt och lär dig affärsprocessen - jacka upp priset.
-Bli en stjärna på att sälja oavsett vad du är och gör!

Tyvärr hittades ingen föreläsare.