Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Karin Winther

Förfrågan
Karin Winther är strategisk konsult med fokus på hållbarhet, Generation Z och digital kommunikation. Hon har en lång erfarenhet som journalist, med bakgrund inom tv, media, digitala trender och digitalisering. Med sin spetskompetens är hon unik som expert på att förstå hur unga idag ser på hållbarhetsfrågor - och vad de förväntar sig av företag, både som konsumenter och anställda. 
 
Hon medverkar regelbundet som expert kring Generation Z, digitala trender och tech i TV4, SVT, Aftonbladet, Resumé och Dagens Media. Hon har även varit krönikor inom digitala trender för Veckans affärer och driver en välbesökt blogg på Resumé. 
 
Karin Winther har stor erfarenhet av att stå på scen och framför kameran, med bakgrund som programledare på SVT och en gedigen meritlista som konferencier och moderator. Med erfarenhet från Grammisgalan, Guldägget och Schibsted Next är hon både en föreläsare med fingertoppskänsla och en rutinerad moderator.
 
Idag jobbar hon som konsult med några av Sveriges mest välkända bolag och organisationer på sin kundlista. 
 
Som föreläsare levererar Karin Winther kunskap och inspiration för att förstå Generation Z och deras förväntningar på hållbarhet, för att ni ska kunna framtidssäkra er affär och organisation. Ni får med er inspiration och värdefulla insikter för att förstå och attrahera nästa generation, som anser att frågor som klimat och miljö är avgörande för hur de konsumerar och vilken arbetsgivare de väljer. 
 
Föreläsningar skräddarsys givetvis med fokus på kundens specifika behov/bransch, för att exempel och rekommendationer ska bli så relevanta som möjligt.
 


Ex på föreläsningar 

  • Så går du från digital ångest till digital framgång.
  • Så når du ut med ditt budskap; innehåll, sociala medier och digitala strategier.
  • Få järnkoll på sociala plattformar – och vilka som är relevanta på för er.
  • 10 digitala trender du måste ha koll på.
  • Innehåll och kommunikation; Best practice från 10 år i mediebranschen.
  • Du har 3 sekunder på dig- så slår du igenom i det mobila flödet.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.