Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Katerina Janouch

Förfrågan

Katerina Janouch fembarnsmamma, författare och en av Sveriges mest anlitade samlevnads-experter i tidningar, radio och TV. Hennes böcker har hittills getts ut i tio länder. Nu är hon efter den uppmärksammade "Anhörig", högaktuell med boken "Barnliv". Katerina Janouch svarar dagligen på sex- och samlevnadsfrågor i Expressen och är mamma-coach i tidningen Mama.I början av nittiotalet började hon skriva om sex och samlevnad i Vecko-Revyn och har sedan dess gett ut fyra böcker i ämnet. Katerina Janouch gav1993 ut sin första roman; "Våta Spår".
Hennes böcker har hittills getts ut i tio länder.

Katerina Janouch föreläser om:

-Att vara anhörig till en missbrukare
-Sex & relationer
-Att kombinera barn och jobb
-Vägen till framgång

Nu är Katerina efter den uppmärksammade "Anhörig", högaktuell med boken "Barnliv" (Piratförlaget). Katerina svarar dagligen på sex- och samlevnadsfrågor i Expressen och är mamma-coach i tidningen Mama.

Om boken "Anhörig";

Anhörig är en djupt personlig berättelse om vanmakten i att leva sida vid sida med en älskad människa på väg att gå under i missbruk. Här får vi möta den nya generationens missbrukare för vilka droger och alkohol är ett självklart inslag i ett liv fyllt av framgång och karriär. Det är en starkt drabbande skildring av en helvetesresa kantad av djupaste förtvivlan men trots det aldrig av uppgivenhet. Katerina Janouch har skrivit en insiktsfull och vägledande roman om en medberoendes kamp mot alkoholens demoner.


Tyvärr hittades ingen föreläsare.