Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Katrin Sundberg

Förfrågan

Katrin Sundberg har arbetat med teater film och TV i över 30 år. Hon är en mångsidig artist, som verkar som både koreograf, skådespelare, manusförfattare och regissör. Många känner igen henne  från TV och film som Häxan Surtant och Lasse Majas detektivbyrå. Hon har också arbetat som programledare och konferensier för bl.a Gaygalan och Melodifestivalen. Katrin gör humor Tv via social medier och turnerar med sin egen show Jag gör vad fan jag vill  runt om i landet .Det är  en " komisk, naken och underfundig betraltelse av livets många skeden". Oavsätt vad Katrin gör så delar hon med sig av sin sprudlande energi, sin fantastiska humor och sin stora proffessionalitet.



Katrin Sundberg kan dela med sig av sina erfarenhet från sitt rika teater och artistliv i föreläsningar, utbildningsdagar, underhållningsprogram men också coacha er personal till att skapa en egen musikal!!!

Här kommer förslag på teman och uppdrag som Katrin gärna arbetar med; 

Det är jag som bestämmer !
Om att vara kvinna och ledare i en mansdominerad värld.
Om fällor att undvika och omvägar att hoppa över.
Om att se varje individ och dess behov. Hur blir alla sedda och trygga?

Vilken jävla typ!
En underhållande betraktelse över alla typer vi har omkring oss.
Han som pratar barnspråk, när hans partner ringer.
Hon som står allför nära och plockar bort osynliga hårstrån från din tröja.
Eller han som hela tiden har upplevt något som är större, bättre, farligare eller häftigare... Dom gör en tokig, eller hur ? Låt oss skratta åt dom, eller är det kanske oss det handlar om?

Plats på scen!
Det sägs att alla kan sjunga, men Katrin vidgar begreppet till att alla kan dansa och spela teater också. Tillsammans med  Fredrik Meyer, skådespelare/ musiker guidar Katrin alla i er personalgrupp eller era kunder upp på scenen! Ni får öva in en eller flera melodier med stämsång. Sedan är det bara att dra på sig mjukisbyxorna och  öva in en pistvaktskoreografi och några spelscener. Och plötsligt har ni gjort en minimusikal! Ett perfekt teamarbete eller årets roligaste kundevent!

Katrine kan även sjunga sånger av Monica Zetterlund och softa kärlekssånger.

Lite mer om Katrin Sundberg; 

Hon har varit regissör och idéutvecklare på Produktionsbolaget "Meter Film & TV och regisserat shower med bl. a Jerry Williams , Lill-Babs, Calle Moraeus & Bengan Jansson. Hon har gjort koreografi till ett stort antal scenföreställningar , filmer och TV -produktioner som ex Pistvakt, LasseMajas dektektivbyrå  Krüger mfl.

Hon har skrivit och regisserat ett antal föreställningar, arbetat som programledarcoach, skrivit sketcher för radio och Tv och manus tilkl komediserier för TV. Hon har också medverkat i bl. a Parlamentet, Gäster med gester; På minuten, Sing a long.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.