Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Kattis Ahlström

Förfrågan

Kattis Ahlström blev tidigt  TV programledare för ungdomsprogrammet 7-9 i Sveriges television.Hon har varit programledare för bl.a Eurovision Song Contest i Globen 2000 och fick TVpriset Kristallen som Årets kvinnliga programledare 2005. 

Hon var chefredaktör för ICA- kuriren och har också gett ut en egen tidskrift Kattis & Company. Under åren 2012- 2015 var Kattis general sekreterare i BRIS.

Under hösten återkom Kattis Ahlström till SVT för att leda Nobelstudion i december.
Kattis Ahlström är också aktiv som föreläsare, moderator och debattledare. Föreläsning med Kattis Ahlström;

Lär dig kommunicera med Lust och Självförtroende ! 

Att behärska kommunikation är något av det viktigaste som finns idag både som chef, medarbetare och även i privatlivet.

 Chefer har gått från att vara styrande till ledande och inte sällan arbetar man tillsammans med olika processer med sina medarbetare och vi lever i ett samhälle med stort tryck på förmågan att göra sin röst hörd och att kommunicera sitt budskap.

Kattis har den unika kombinationen av lång erfarenhet som programledare i tv och radio och att leda organisationer och företag.

I föreläsningen får du en handfull råd och tips om hur du kan hitta ditt eget personliga sätt att kommunicera på med tydlighet och självförtroende. Du får även ökad kunskap om vikten av närvaro och om hur du kan få syn på dina egna och andras förmågor för en mer framgångsrik kommunikation. 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.