Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Kay Pollak

Förfrågan

Kay Pollak har föreläst för arbetslivet i 20 år  Han är en av landets mest eftertraktade föreläsare. Han talar om kraften i det personliga mötet, om kommunikation och om mänsklig förändring och växande. Om hur vi kan ge upp invanda föreställningar - se problem som möjligheter - och upptäcka den kraft som finns i våra egna tankar. Kay Pollaks första bok Att växa genom möten är såld i över 300 000 exemplar i Sverige! Hans andra bok Att välja Glädje är en bok om att växa och utvecklas som människa.Kay Pollak ger i sina föreläsningar och böcker en lång rad olika redskap för hur man kan förbättra sina relationer och leva ett rikare liv - just genom möten med andra människor.
 Att växa genom möten  ger praktisk kunskap om hur man kan ändra sitt förhållningssätt till andra människor, genom att se på sig själv och därigenom växa som vuxen.

Att välja Glädje ger  verktyg för att långt mer kunna vara "den du var ämnad att vara". Tryggare och modigare, mer spontan och kraftfull. Dag efter dag, vecka efter vecka och att  oftare känna glädje i livet.  Att sluta vara offer och istället bli en mer ansvarstagande och skapande kraft i sitt eget liv.

Kay Pollak är även filregissör. Så som i Himmelen är Kay Pollaks första film på 18 år efter filmen Älska Mej, som kom 1986. Han filmdebuterade 1976 med Elvis Elvis, och dessförinnan hade han bl a gjort TV-serien Den hemliga verkligheten. 1980 belönades han med Guldbaggen för Bästa regi för filmen Barnens ö. Barnens ö och Älska Mej deltog i tävlan om Guldbjörnen på Berlins internationella filmfestival.

Så som i Himmelen nominerades till en Oscar i kategorin Bästa utländska film. Filmen är såld till över 40 länder över hela världen. Filmen slog svenskt publikrekord, 1 470 000 besökare. Våren 2005 utsågs den till Årets film på Videogalan.

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.