Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Kerstin Önnebo

Förfrågan

Kerstin Önnebo har en Fil. Mag. i fysik vid Lunds universitet och har arbetat som akustikkonsult på olika teknikbyråer innan hon bestämde sig för att satsa helhjärtat på sin författardröm. Arbetet med det egna skrivandet ledde henne in i podcastvälden. Hon var en av pionjärerna när det gäller utvecklingen av podcast i Sverige och har gjort över 200 avsnitt. 

Idag arbetar Kerstin i sitt eget företag och gör podcastande på olika sätt, genom hennes egna podcast Skrivarpodden men också på uppdrag ex Bokmässepodden för Bokmässan i Göteborg och Hållbara städer för Kumbro.

Kerstin erbjuder företag och organisationer föreläsningar för dem som är nyfikna på formatet eller vill starta upp en egen podcast. Hon erbjuder också individuell coaching i podcastande. Kerstin arbetar även med kreativt skrivande för vuxna, barn och unga i olika sammanhang.

 

 Kerstin erbjuder gärna föreläsningar och utbildningar kring:

 - Att bygga en podcast 

  • Att bygga podcast kring värdefrågor eller kunskap? 
  • Podcasten som format - vad skiljer den från andra sociala medier? 
  • Att bygga långsiktiga relationer och trovärdighet med gäster och lyssnare
  • Podcastens roll i företag/organisation
  • Podcast som varumärkesbyggare

Kerstin är en trygg föreläsare som utgår från målgruppens behov och önskemål och anpassar innehåll utifrån deltagarnas kunskapsnivå och frågor. Hon föreläser gärna för chefer och ledningsgrupper, eller för eldsjälar och kommunikatörer inom olika organisationer, kommuner och myndigheter som vill arbeta med postcasten som format för att sprida värdefrågor eller kunskap. 
 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.