Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Kjell Enhager

Förfrågan

Det kanske inte går... men om det gick, vilken förändring skulle du
göra om du visste att du inte kunde misslyckas?

Kjell Enhager är coach inom idrott-, kultur- och näringsliv, inspiratör, visionär och är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Han har bland annat arbetat med svenska damlandslaget i golf, Nick Faldo och andra världsnamn inom tennis, ridsport, skidor och äventyr. Inom näringslivet har han arbetat med ledningsgrupper och medarbetare på ett hundratal företag både i Sverige och internationellt. På ett lekfullt sätt, med mängder av vardagliga och humoristiska exempel, beskriver Kjell hur du går till väga för att skapa tydliga målbilder för att motivera dig själv och andra.Kjell Enhager är före detta golfproffs och har studerat ekonomi i Sverige och USA. Där kom han i kontakt med NLP hjärnans eget "språk" som styr motivation, personkemi och känslor. Dessa kunskaper har varit en viktig bas i Kjells arbete och föreläsningar. Få kan som Kjell presentera livets grundfrågor till sin publik. Genom att svara på dessa frågor ändrar vi vårt fokus och börjar skapa ett liv med kvalité.

Den som sett Kjell Enhager under ett anförande kan vittna om vilken "scenens man" han är. Han utstrålar en sprudlande energi och engagemang och illustrerar sina tankar och lärdomar med livlig mimik. Han ger oss inte bara insikter utan också många goda skratt.

Kjell föreläser under olika teman som; "Världsklass",  "Motivation", "Ledarskap", "Kommunikation" och "Förändring" Tillsammans med brodern Tomas Enhager (konsult i personlig utveckling och krönikör i MåBra) har han utvecklat en form helhetsmässig ledarskapsträning där de arbetar med personlig utveckling i olika former.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.