Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Klas Hallberg

Förfrågan

Klas är en härlig inspiratör som vill lära oss att våga bryta gamla mönster, hantera stress, tänka i nya banor, ta ansvar för vår egen utveckling och att skapa arbetsglädje. I en blandning av skämt och allvar ställer Klas viktiga frågor; Hur använder vi vår tid? Gör vi rätt saker? Trots sina relativt unga år har han hunnit med att samla mycket klokskap. Så här säger Klas om sig själv; "Jag är helt enkelt skitbra på att skapa hög energi och god stämning samtidigt som jag utmanar existerande föreställningar både hos individ och organisation"Han har skrivit böckerna "Hångla mer" konsten om att ge sig hän och "YCDBRALA" (You can´t do business running around like an idiot) som handlar om att få saker gjorda. Tillsammans med Magnus Kull har han även skrivit böckerna om "Varför växer gräset".

Han förklarar varför förändringar väcker moststånd och visar oss på de vanligaste hindren för utveckling. Genom resor och studier bl.a hos hjärnforskare i USA har han tillskansat sig en bred bas och kompetens inom områden som kreativitet, nytänkande, stress och arbetsglädje.

 Här följer några föredrag som Klas kan erbjuda:

-YCDBRALAI "Arbeta mindre - få mera gjort" Ett föredrag om att använda en större del av människans potential. Innehåller konkreta handfasta tips hur vi handskas med vardagen, bryter mönster och litar till vår förmåga för att få ett roligare och hälsosammare liv

-"Arbetsglädje, förändring och självmotivation" Förmågan att stanna upp och reflektera över sin egen arbetssituation är idag oerhört viktig för att kunna både trivas och vara effektiv i sitt arbete. Att kunna motivera sig själv, ha tilltro till sin egen förmåga och lära sig att prioritera är andra viktiga egenskaper som Klas Hallberg tar upp i denna föreläsning. För att lyckas med ovanstående behandlar han teman som tidssparande, jantelagen och nånannanism. Han utmanar existerande sanningar, ställer frågor och provocerar.

-"Ett möjligt föredrag" Vi människor "får för oss" en massa föreställningar och skapar oss uppfattningar om både stort och smått och ont och gott. Ett av alla områden där vi ofta har tydliga föreställningar och uppfattningar är kring vad som är möjligt för oss att uppnå. Det här föredraget tar fasta på föreställningar om vad som är möjligt och omöjligt. Både för individer och organisationer. Hur kan vi som individer påverka vår egen situation? Hur kan det påverka organisationen?

-"Hångla mer -en föreställning om att ge sig hän. Tänkvärd underhållning i pratform. Det är den bästa beskrivningen. Du som sett och hört Klas tidigare kommer att känna igen en hel del, och det kommer att vara en hel del nytt. Det blir alltså som vanligt. En vindlande färd av igenkänning, aha-upplevelser, gapskratt och livets allvar. Temat är att ge sig hän. Att hångla istället för att småpussas. Att leva sig svettig helt enkelt. Klas pratar i nästan tre timmar och du kommer att vara fascinerad av hur fort det gick.

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.