Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Kodjo Akolor

Förfrågan

Kodjo Alakor får dagligen igång morgontrötta svenskar med sitt sprudlande humör i "Morgonpasset i P3". I dec 2013 var han dessutom aktuell som programledare för Musikhjälpen och i januari 2014 ledde han musikgalan "P3 Guld".

Våren 2014 ger han sig ut på Sverigeturné med sin första egna standupföreställning "I landsproblem". Det är en gränsöverskridande , lustfylld och ödmjuk show om vår tids största och medst vardagliga problem.I-landsproblem” är en standupföreställning om de stora bekymmer vi svenskar ställs inför. Hur mycket frustration har inte sladdhärvorna i våra hem gett upphov till? Hur många timmar har vi egentligen lagt på att försöka lista ut lösenord till alla de sajter vi är medlemmar på? Hur irriterande är det inte när batterierna i fjärrkontroll nummer tre tar slut inför fredagsmyset?
 
– Jag hoppas att de som går på min föreställning får en kväll där de skrattar så att de gråter men även får med sig någonting hem som är värt att begrunda och fundera över, säger Kodjo Akolor.
 
“I-landsproblem” är Kodjo Akolors första egna standupföreställning, men han har under många år uppträtt på komediklubbar och standup-scener med sin ödmjuka humor, fylld av igenkänning och tvära kast. 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.