Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Lars-Peter Loeld

Förfrågan

"Kosten att veta vad andra tänker"

Lars-Peter Loeld är beteendevetaren som vet vad du tänker, hur du tänker och när du tänker. Han presenterar en interaktiv "tankeväckande" föreläsning/föreställning som du garanterat aldrig tidigare har upplevt. Det verkar som om Loeld har förmågan att läsa andra människors tankar, se in i framtiden, tala om vem som ljuger samt berätta detaljer om deltagarna som han absolut inte kan känna till. Lars-Peter Loeld är inte synsk- han är bara tankeläsare. Han skapar en föreläsning med hjälp av dina tankar!Lars-Peter Loeld har i 25 års tid roat och inspirerat människor över hela Europa med sina Mindgames. Han har medverkat i ett 40-tal TV-program. Han föreläser även om humor, arbetsglädje, kreativitet och förklarar hemligheten med hur man gör briljanta presentationer. Loeld är inte bara föreläsare, utan även moderator, inspiratör och underhållare. Han har en unik förmåga att knyta samman information och innovation med humor och ödmjukhet. Han inspirerar dig, får dig att tänka och känna, tappa hakan och skratta så att tårarna rinner. Som en inledning till sina föreläsningar kan Loeld presentera sitt alter ego Docent Tommy Erlandsson , ”den misslyckade föreläsaren” vars presentationer får vem som helst att framstå som världens mest karismatiska presentatör. Detta är det perfekta sättet att bryta isen.

Referenser:
"Sanslöst bra! Helt makalöst!”
Anders Nilsson
MTG

"Lars Peter Loeld var i världsklass!"
Catherine Hagman
Unionen

”Mycket skratt och mycket fågelholk”
Peter Ström
Bennet/BTI

”Han är rasande skicklig.
Man skulle kunna tro att han är synsk"
Anna Bell Dahlberg
Dagens Industri

Mindgames:
Loeld presenterar en interaktiv "tankeväckande" föreställning som får allt annat att blekna. Det verkar som om Loeld har förmågan att läsa andra människors tankar, se in i framtiden, tala om vem som ljuger, få någon att uppleva att de har glömt vad de skulle komma ihåg samt berätta detaljer om deltagarna som han absolut inte kan känna till.

Han skapar en föreställning med hjälp av dina tankar!!
Loeld har ingen övernaturlig förmåga! Han använder sina fem sinnen för att skapa illusionen av att han har ett sjätte!
Föreställningen får dig att tänka, gapa, hämta andan och inte att förglömma
 - Skratta!!!
Loeld är inte synsk, han är "bara tankeläsare"
Dessutom så har han en beteendevetenskaplig examen, så ni är i tryggt förvar!  Loeld är den enda person i Skandinavien som gör denna form av föreställning. Det här är ingen vanlig show. Det här är Mindgames. Föreställningen kan även presenteras på engelska.


Tyvärr hittades ingen föreläsare.