Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Lasse Lindberg

Förfrågan

Lasse Lindberg är en nöjeskonsult som under åren arbetat med att sätta guldkant på många olika arrangemang och fester, både som toastmaster, moderator och underhållare. 

Genom sin mångsidighet, då han talar och sjunger på många språk och gärna också gestaltar historiska figurer, så är han en  verklig tillgång för de som önskar ett annorlunda  arrangemang ex. i historiska miljöer, eller för internationella gäster. 

Lasse är en lång trubadur med bred reportoar som snabbt kan anpassa sitt uppdrag till olika behov och målgrupper. En extra kvalité är att Lasse inte bara kan agera toastmaster på bröllop utan också vara borgelig vigselförättare! 

 Här kommer lite kommentarer från olika kunder och uppdrag; 

1700- tals maskerad på Sundbyholms slott 2014 
Tack Lasse! Vilket proffs du är! Du är verkligen rätt man på rätt ställe! Det är en sann konst att kunna roa en publik och dessutom involvera människor utan att de känner sig obekväma ellet utskämda! Det tycker jag är jätteviktigt och det klarade du med bravur!
Tack en en gång för en kväll som blev ett minne för livet!  Anna Robinson Skola 

Awardparty för näringslivet i Falkenberg 2015 
Tack Lasse för en fantastisk kväll! Du levde mer än väl upp till våra förväntningar med ett klockrent framförande! Vi har fått mycket positiva reaktioner från våra gäster och du får ta åt dig en stor del av äran till att det blev hög kvalitet under kvällen.
Hoppas vi får anledning att använda dina tjänster vid många tillfällen!
Teddy Erikssom - ordf Företagarna Falkenberg 

Bröllop Klosterhotellet Vadstena 
Hej fantastiska Lasse! Varmt och innerligt tack. Vilken succé du gjorde och du ska veta hur uppskattad du var av alla gäster! Tillsammans med min mamma, pappa och goaste lillebror Carl blev sagobröllopet till verklighet! Allt gott! 
Ulrika- (riddaren hälsar så gott , brudgummen som  jag som kung dubbade till riddare! )

Tyvärr hittades ingen föreläsare.