Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Lena Björck

Förfrågan

Lena Björks livresa är en saga om en tjej från Sverige som gick ur skolan med dåliga  betyg, reste runt jorden som au-pair och diskare med en vision om att någon gång starta sin egen catering firma.
Hon startade företaget Inn-or-Out 1995 i London utan finansiering, funktionella lokaler, datorer,men med en vision om att erbjuda det bästa. Hon levererade mat till sina första kunder via tunnelbanan.
Ett lån från Prince´s trust blev vändpunkten och starten på en lysande karriär som affärskvinna med  en total hängivenhet för att ge kundservice och ett löfte om att alltid överträffa förväntningar och leverera mer än vad som lovats.
Hon har gjort catering för engelska kungahuset, för Bill Clinton i Vita Huset, och fått uppmärksamhet och utmärkelser. Hon  vann National Woman into Business Award för sitt inspirerande sätt att få sitt företag att växa mot alla odds.Lena sålde sitt bolag Inn or Out 2014 men har startat upp ett nytt företag Alexander & Björk i samarbete med den väldsomspännande restauranggruppen D&D London.Lena föreläser om sitt företag och livsresa men också om värdet av kontakter, mentorer, positivt tänkande och varför hon kallas The queen of networking.
Genom att alltid utveckla sina kontakter och söka sig till de bästa mentorerna har Lena ständigt utvecklats och nått nya möjligheter.
Hon valde mentorer från de största företag som hon arbetat med och från den högsta ledningen under devisen  "varför nöja sig med mindre".
Hennes ambition är också att all personal är ambassadörer för företagets vision och hon tränar sin personal att växa och utvecklas utöver sina formella meriter. Alla i personalen har en delaktighet i den totala helhetsupplevelsen. Marknadsstrategier är inget värda om inte alla på golvet är delaktiga.
I sina föreläsningar förmedlar Lena hur ett positivt tänkande kan manifesteras och värdet av kontakter och en god självkänsla.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.