Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Lennart Wallander

Förfrågan

Lennart Wallander trendspanar inom mat, dryck och måltider och har en unik utblick i vad som händer globalt inom matvärlden. Trendspaning är en föreläsning som byggs upp med många konkreta exempel och filmer från olika marknader. Föreläsningen kan stå för sig själv men den kan också vara en introduktion till en workshop.

 

Trendspaning - Föreläsning
Mat och dryck är lika föränderligt som mode. Det ökande intresset för vad vi äter och dricker driver på utvecklingen av nya behov och lösningar, där det vi åt igår blir närmast otänkbart idag. Vem kan servera Flygande Jakob utan ironi? Presentationen är ca 55 min lång, och byggs upp med många konkreta exempel och filmer från olika marknader. Trendspaningen kan användas på en konferens, som en kickstart på innovations- övningar eller som introduktion på en workshop.

Workshop.
Utifrån Trendspaningen arbetar vi vidare i grupp för att diskutera hur trenderna kan påverka ert företag. Finns det möjligheter till nya produkter eller kampanjer, eller finns det hot runt hörnet som måste beaktas? Vi inleder med presentationen, och gräver oss sedan vidare under totalt en halv dag. Utifrån företagets behov tar vi fram flera olika idéer att utgå ifrån.

”Lennart Wallander bjöd på en inspire- rande resa inom framtidens handel. Föreläsningen lyfte hela seminariet för våra kunder.”

Tyvärr hittades ingen föreläsare.