Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Linda Nordfors

Förfrågan
Linda Nordfors är en strategisk konstnär och en intuitiv entreprenör. 2001 grundade hon Sveriges första konstbyrå och förenade då de två världar hon älskar mest; Konsten och Kommunikationen. En konstbyrå är ett företag som bygger varumärken med konst.
En av hennes mest omtalade konstutställningar är "Sugar for my honey" som handlade om accessoarer, lust och lidelse. Med över 300 kg godis som konstnärsmaterial och i samarbete med varumärken som JC, Bianco Footwear och Armani visade hon att hon är konstnären som skapar sin egen arena och följer sitt eget huvud. Idag arbetar hon förutom som kommunikatör och konstnär aktivt med att hjälpa entreprenörer att förverkliga sina visioner. Hon kallar det "kunskapskapitalist".
 
Som talare har Nordfors en stark närvarokänsla och ett fångande engagemang, oavsett om hon talar om hur konst kan förändra stadsdelar eller hur man förverkligar sina drömmar.


Linda Nordfors berättar;
- I min plånbok har jag ett citat där det står; "Människan är både bunden i sin kropp och fri att överskrida sina begränsningar".
Det tycker jag sammanfattar mycket av det jag står för - att både upptäcka sina begränsningar och att sedan överskrida dem.
 
Linda föreläser bl.a under rubriken

The art of selling your heart, eller Konsten att sälja – för kreatörer.
En jordnära och praktisk genomgång av hur man som designer och konstnär kan bli skicklig på att sälja sina idéer, sina verk och sin kompetens. Erfarenheter, tips och steg-för-steg-instruktioner varvas med en insiktsfull genomlysning av kreatörens utmaningar i den säljande rollen. Det är när vi gör det vi älskar som vi ska vara som dyrast!

I temat "Unga på väg - nya möjligheter att etablera sig på arbetsmarknaden"
Vad det är som krävs för att själv få göra det man vill och hur vi skapar goda förutsättningar för andra? Hon hävdar till exempel att tillit, oberoende och ett visst mått av galenskap är större framgångsfaktorer än nätverk, utbildning och trender.
 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.