Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Lisa Ekenberg

Förfrågan

Lisa Ekenberg måste upplevas, hon har en fantastisk förmåga att sprida härlig stämning och glädje runt sej. Att få en publik engagerad och hålla ihop ett program är hennes spets kompetens. Sedan början av 90-talet  har Lisa Ekenberg stått på scen som konferencier / moderator, skådespelare och programledare på TV, Talangtävlingar och Idrotts evenemang  mm. Med lust och energi och en skaparkraft som smittar av sig vägleder Lisa publiken till dom verktyg som behövs för att öppna upp för nytt.Som skådespelare har vi sett henne i rederiet, Zingo, reklamfilm. På Scen som bla. Pippi Långstrump, Katten Findus. Även varit Verksam på Västanå teater. Hon har även drivit egna teatern ”Lilla spöket Laban” i 8 år. Lisa Ekenberg tror det finns en inneboende längtan i oss att få utvecklas, så i möten med andra människor låter hon det hända Lisa Ekenberg Inspirerar.

Hon talar om:

-Skapar kraften i dej: Att begränsningarna i våra liv bara är en sinnes skapelse och det du fokuserar dina känslor och tankar på , drar du också till dej. Vilka talanger har du som du för närvarande inte utnyttjar? ”allt vad du i ditt sinne kan föreställa dej och tro på kan du också genomföra ”

-Kärlek: Ser vi vårat värde ser vi också andras värde. Hon pratar om skillnaden mellan Villkor och Villkorslös kärlek. Våra grundläggande behov och om att kunna ge , ta emot och be om Kärlek.

-Kropps språk och kommunikation: Hur Uppfattas du ? och vad vill du igentligen säja?

-Scen coachning
– Bli tryggare, tydligare och mer dej själv.

-Dax att vara mer du:
Varför går vi och tjuvhåller på oss själva ? Bli mer av den du är. Hur gör jag för att slå ut i blom?


Tyvärr hittades ingen föreläsare.