Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Lotta Abrahamsson

Förfrågan

Lotta Abrahamsson är föreläsaren och förändringscoachen som hjälper dig att landa i livets lagomläge genom att fokusera på rätt saker, på rätt sätt och i rätt tid. Hon är en föredetta slarvmaja som botat sig själv från uppskjutarsjukan och säljskräcken, och nu brinner för att sprida konsten att bli mer effektiv och kreativ.
 Fotograf Cicci JonsonLotta Abrahamssons föreläsningar präglas av humor och hög igenkänningsfaktor, och du får vettiga verktyg som fungerar direkt. En grupp på tio-tolv personer eller en publik på flera hundra, det spelar ingen roll – det blir nära dialog och sprakande show. I botten är Lotta utbildad journalist, och hon har arbetat i ledande ställning hos såväl Bonnier Tidskrifter som SVT. Hon driver eget företag sedan 1989 och medverkar återkommande som skribent i magasin som Femina, Vi Föräldrar och Driva Eget.

Hösten 2010 debuterade hon som författare, med boken FULL KOLL! (Bokförlaget Forum) som blivit positivt uppmärksammad av bl a Säljaren, Topp-Hälsa, Miljö-Aktuellt, Damernas värld, Akademikern och Må Bra.

Ämnen som Lotta Abrahamsson pratar om:

-Rätt sak, på rätt sätt, och i rätt tid – planera och prioritera för smartare effektivitet
-Knäck den kreativa koden – och skapa de bästa idéerna för 2010-talet
-Good Enough, vad är det!? – så landar du i livets lagomläge och förebygger negativ stress.
-Sälj dig själv, men inte din själ – första-hjälpen för obekväma säljare, om pengar och psykologi
- Våga ta plats, i sociala medier, mingel och framför publiken - så bygger du ditt personliga varumärke

Tyvärr hittades ingen föreläsare.