Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Louise Krahm

Förfrågan

Louise Krahm har en bakgrund som egenföretagare inom vitt skilda branscher. Allt från fotograf och tolk för fransk TV och kroppsterapeut till idag då hon främst jobbar som Certifierad Coach/ICF och nu författare till boken ”Min inre röst, vad som händer när du lyssnar bortom logiken” på Lassbo Förlag. Lusten och nyfikenheten att prova nya saker, samt hennes intuition är det som driver henne. Under föreläsningen  delar hon med sig av berättelser från sitt liv där intuitionen väglett henne i olika situationer. Hon beskriver hur vi får hjälp av intuitionen i våra relationer, i vårt arbetsliv och i vår roll som medborgare i en tid präglad av förvirring och oro, dels p.g.a. faktiska orsaker, dels sådant skapat av konspirationsteorier och trollfabriker.

Hon ger inspiration till hur våra arbetsplatser och ledarskap kan stärkas genom intuitionen och hur vi kan skapa meningsfulla liv.

 

 


Tema och innehåll från föreläsning;

En föreläsning om intuition och vad som händer när du lyssnar bortom logiken.   
  • Vikten av att använda sig av både hjärta och hjärna. 
  • Sambandet mellan kreativitet och intuition.
  • Intuition ur ett ledarskapsperspektiv.
  • Vikten av tid till reflektion och återhämtning.
  • Frågor och svar 
Så här säger Louise; 
Det jag vill att min publik ska känna är en tillförsikt och ny insikt om sin egen styrka och förmåga att välja vilket liv de vill leva. Att välja ett liv utifrån tillit i stället för rädsla. Rädsla är kontraproduktivt, såväl privat som på arbetsplatsen!
 
Louise är bekväm och avspänd på scen. Hon har lätt för att vara naturlig och greppa det som händer i rummet på ett självklart och humoristiskt sätt. Skrattet är en viktig ingrediens.

 

 

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.