Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Madeleine Åsbrink

Förfrågan

Madeleine Åsbrink har en bakgrund som civilingenjör men arbetar idag  som terapeut, författare och föreläsare.Hon är författare till boken Nystart i livet - hitta tillbaka till livsglädjen efter utbrändhet (Forum 2008), i mars 2009 kommer nästa bok med titeln Ta makten över ditt liv-7 steg till att förverkliga dina drömmar (Forum).Hon kom nyligen ut med boken Självklar - Sju lektioner om att våga ta plats som handlar om Självkänsla och att ta sin rättmätiga plats på jobbet , i relationen och i det sociala livet .

 För att leva ett liv i balans och harmoni behöver man också känna sig själv så att man kan skapa det liv man innerst inne drömmer om. Att se sin egen potential och våga gå sin egen väg är den bästa vägen mot hälsa. På vägen gäller det att hitta sin kraft och sitt mod för att lyckas realisera alla inneboende drömmar.

Några rubriker som Madeleine gärna föreläser om:

-Ta makten över stressen
-Från Stress till Livsglädje
-Minimera stressen och optimera balansen i livet
-Krisen blev början till ett friskare, sannare och lyckligare liv
-Ta reda på vad du vill och förverkliga dina drömmar 
-Självklar , ta plats på jobbet och i relationer och ha roligare tillsammans med andra
-Qigong, meditation och avslappning


När Madeleine talar om stress, utbrändhet, livskvalitet och personlig utveckling vill hon beröra och inspirera. Hon delar frikostigt med sig av sina egna erfarenheter och de insikter hon fått genom sitt arbete som terapeut. Hon ger verktyg och idéer så att deltagarna upplever att de har makt att påverka sitt eget liv och påbörja sin resa mot mer hälsa, framgång och harmoni.

Mer om Madeleine;
Diplomerad samtalsterapeut i psykosyntes, certifierad rosenterapeut och qigonglärare.
Civilingenjör från Industriell ekonomi med tio års erfarenhet från näringslivet som produktchef, projektledare och affärsutvecklare i och utanför Sverige.

Så här säger Madeleine om sig själv;

"I drygt sex år har jag arbetat med personlig utveckling. Jag har mött hundratals människor och hjälpt dem att befria sig från stress, komma tillbaka efter utbrändhet eller skapa friskare och sundare liv. Jag har också erfarenhet av egen utbrändhet och det var tack vare den som jag vågade hoppa av en framgångsrik karriär som civilingenjör och satsa på ett yrke jag brinner för. Personlig utveckling har alltid intresserat mig och jag har gått olika kurser sedan tonåren, och mediterat i över tjugo år."

Tyvärr hittades ingen föreläsare.