Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Madeleine Grimhusen

Förfrågan
Vid 32 års ålder kraschade Madeleine Grimhusens liv totalt. Från att ha varit en social, aktiv småbarnsmamma i karriären blev hon klassad som ett reumatiskt vårdpaket instängd i en värkande och stel kropp.
Madeleine Grimhusen är en föreläsare som talar om att återerövra livsgnistan genom att vara sann mot sig själv och därigenem hitta källan till energi, kärlek och kraft. Efter många års fokuserat arbete med sin personliga utveckling visar sig resultaten inte bara på ett mentalt plan utan även på ett fysiskt, Madeleine kan åter röra sig. Madeleine berör, rör om och inspirerar till sanna möten, öppna hjärtan och skapandet av ny energi både på arbetsplatser och i privatliv.

Madeleine Grimhusen arbetar idag som livscoach och relationspedagog. Erfarenheter från det arbetet tillsammans med en bakgrund som, civilekonom, journalist och ståuppkomiker gör henne till en inspirerande föreläsare. Hon utmanar och inspirerar alla som tar del av hennes  budskap  att våga gå utanför sina trygghetszoner och ställa sig frågan Vem är jag ? och att lyssna till svaren innifrån.

Hennes föreläsningsföreställning Älska Mer! har väckt uppmärksamhet och många positiva kommentarer;

”Underhållande och inspirerande – jag både skrattade och blev rörd”

”Underbart genuint genom livserfarenhet och känsla”.

"Rakt in i hjärtat och mitt i prick"

Tyvärr hittades ingen föreläsare.