Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Magnus Helgesson

Förfrågan

Magnus Helgesson drömde som barn om att bli miljonär och blev Sveriges yngsta företagare 1982 då han som tolvåring startade sitt första företag genom att leta frimärken i containrar som han sen sålde vidare. Tillsammans med två kollegor startade han 1993  den första Harrys restaurangen  i Falkenberg som sen skulle bli en av Sveriegs största restaurangkedjor. Idag har han lämnat sin post som Vd på Harrys Pubar för att  föreläsa och coacha andra människor.  Han föreläser om entreprenörskap , ledarskap och inspiration till förändring och är blanda annat engagerad i Academy of Excellence som stöttar företag som vill växa och utvecklas.

Om sin resa har Magnus skrivit om i boken Vägen till Månen. Han blev också nominerad som årets VD 2012 och deltog också i SVTs Genikampen.

 Teman och Ämnen som Magnus gärna föreläser kring: 

Magnus Helgesson föreläser om Entreprenärskap och om sin resa som ledarskap och inspirerar både chefer och medarbetare med sina bästa tips för hur man hittar sin egen motivation och motiverar andra. Han lyfter också om vikten och värdet med att skapa långsiktiga och goda relationer.

Han är idag en av Sveriges mest  inspirerande och omtyckta föreläsare och delar med sig av verktyg för att deltagarna ska lyckas infria sina löften till sig själva då att deras beslut formar framtiden.

Även om Magnus hade ett tidigt mål att bli miljonär så har han upptäckt att livet inte handlar om pengar. Han nådde sitt mål tidigt men upplevde att livet ändå kändes tomt. I sina föreläsningar delar Magus med sig av mängder med  misstag och djupa insikter som hans livresa har gett honom.  

I Magnus nya föreläsning Framgång, förändring och mänskliga  behov...
 berättar Magnus om sin livsresa men också om vad som utmärker framgångsrika människor  men också den viktiga frågon , varför vill jag bli framgångsrik?  vilka behov har jag ? Vad vill jag bidra med till världen? 

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.