Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Magnus Kempe

Förfrågan

Magnus Kempe är är seniorkonsult och arbetar som Director of Retail & Finance på Kairos Future. Han har arbetat 17 år på Kairos Future med framtidsfrågor. Han har drivit projekt, hållit i utbildningar, föreläst, skrivit ett drygt 20-tal böcker och tryckta publikationer inom framtidsrelaterade frågor, varav ett flertal med digitalisering som tema. Han arbetar främst för branscher inom konsument, media  och den finansiella sektorn men även för offentlig sektor, bygg, energi och telekombranchen. Magnus har i samarbete med ett 15-tal myndigheter och privata aktörer projektlett några av Sveriges mest omtalade krypterings- och blockkedjeprojekt för bland annat fastighetsöverlåtelser, digitala kvitton, fullmakter och behörigheter. Två av dessa har nominerats till ”Årets digitala projekt”. Magnus har en gedigen akademisk bakgrund med studier i matematik tillsammans med en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Göteborg samt studier på MBA programmet vid Stern School of Business vid New York University.

 

 Magnus har sannolikt publicerat de mest omfattande och bredaste analyserna av framtiden i Norden. Magnus har byggt story, naming och copy och har ett bra track record när det gäller att beskriva samhället och människors framtida beteenden och drömmar. Han har citerats och medverkat i de flesta stora tidningar Sverige, i de stora TV-kanalerna, radio mm. och varit talare på några av de mest högprofilerade konferenserna som SIME, Business Arena, Dagligvarudagen, Di Världen, SvD Bank Summit etc.

Magnus bygger sina föreläsningar  på väldigt mycket fakta, samtal och reflektioner om trender, samtid och framtid. Hans ambition är att tillgängliggöra detta på ett tilltalande sätt. Alla som lyssnar/medverkar ska få med sig

  1. Något som kan användas i deras arbete 2. 
  2. Något att reflektera över även privat och 
  3. Ett gott skratt.

Han föreläser gärna inom dessa teman;

  • Trender som formar framtiden  
  • Samhället, marknaden, människorna

Magnus anpassar innehållet i sina föreläsningar utifrån dialog med kunden. 

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.