Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Malte Hallquist

Förfrågan
Malte Hallquist är en  komiker och föreläsare som lockar till skratt och eftertanke över hela Sverige. Han var tidigare  lärare på högstadiet i 17 år men arbetar idag  på heltid som underhållare, skådespelare konferencier/ moderator  och föreläsare.
Han  kan kännas igen från humorshower och musikaler men har även varit på turnén med sin enmansshow Maltes Minuter . 
Med en kombination av humor och allvar tar Malte med  sina deltagare i reflektioner om och kring livet. Genom musik, prat  och film är målet att göra ett bestående intryck både på enskilda deltagare och i organisationer
Utgår man inifrån och ut, så når man utifrån och in! säger Malte!
 


Här följer några föreläsningsteman : 
  • Relationsteorin: Om mänskliga möten där relationen ibland är det enda verktyget för utveckling. Om att våga visa öppenhet och sårbarhet som en grogrund för att bygga relationer över gränser. Föreläsningen tar komiska och eftertänksamma grepp på de mekanismer som är med och styr hur en relation skapas, bibehålls och förstärks.
  • Att gå med känslan: Om balansgången mellan att vara känslomänniska och förnuftmänniska. Kan vi alltid lita på vår känsla och finns lyckan i nuet?
  • Vardagens superhjältar: Om våra medmänniskor med funktionsvariationer. Om att se funktionsnedsättning som en funktionsupphöjning där människor som inte alltid är så starka ändå har förmågan att lyfta andra. Om människor som inte alltid flyger så högt, men som svävar ibland.

Malte arbetar mycket med igenkänningshumor och slår an en medmänsklig ton i allt han gör. Han bjuder på klok humor som gör att man går ifrån hans föredrag med en inspirerande känsla och livslust.

Några kommentarer: 

Att lyssna till Malte är stimulerande och roligt. Han är skicklig på att gestalta olika samhällsfenomen både med allvar och mycket humor. Jag kan varmt rekommendera Malte! " Pia Bergqvist - Vänsterpartiet, Södertälje kommun.

”Trevlig, klok och mycket humoristisk föreläsning om relationer. Kan verkligen rekommendera Malte till både näringsliv och kommuner.”Camilla Tjernberg - Utvecklare BRÅ, Kungsbacka kommun

"Maltes professionella sätt att ta sig an alla jobb och hans insiktsfullt eftertänksamma humor kombinerat med en stor förståelse för gästens helhetsupplevelser gör att vi hoppas på åtskilliga roliga jobb med Malte i framtiden.” Lars Bergendahl - Projecta Event & Konferens, Karlstad

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.