Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Marie- Christine Lindström

Förfrågan

Ögonblick som förändrar oss...
Marie-Christine Lindström har valt den krokiga vägen, från en  uppväxt på landet  utanför Ronneby till musiktidningen Okej, fotomodell i Milano, hairstylist i London, egen företagare, försäkringsmäklare till ansvarig för Nordea Private Bankings kundnöjdhet. 
Hennes liv förändrades för alltid i djungeln på Phi Phi Island den 26 december 2004 i samband med Tsunamin.
 Men Marie-Christine anser att hon bara haft ett yrke - som innebär att möta människor och skapa relationer . Detta  delar hon med sig av i sina föreläsningar.
 Här följer några ämnen som Marie - Christine gärna föreläser om; 

  • Ögonblick som förändrar oss. Att ta sig igenom en livskris, som människa, hustru och mamma, som en produktiv anställd. Vad händer inom oss när allt ställs på sin spets? Hur livet  förändrades för alltid uppe i djungeln på Phi Phi Island den 26 december. 
  • Mod. Att våga vilja vara sårbar och ärlig. 
  • Styrka. Att veta vad man är rädd för, och göra just precis det. Att inte vara rädd för att misslyckas på vägen mot framgång. Och att våga fatta nya beslut längs vägen!
  • Att våga gå mot strömmen, att gå sin egen väg.
  • Att möta människor med öppna spjäll. Den mentala dansen med andra människor – möten som ändrar allt. Hur kan just du göra skillnad?
  • Ägandeskap – vart är du på väg och vilka är egentligen ditt livs sanningar? 
  • Förändring. Vi vet två saker: vi kommer alla att dö och inget förblir som det alltid varit. Skrämmande? Ja. Så hur förhåller vi oss till det oundvikliga? 

Marie-Christine föreläser även  på engelska och anpassar alltid föreläsning utifrån kundernas behov och önskemål. Hon använder gärna musik i sina föreläsningar.

Marie-Christine vill nå sina åhörare på djupet och bjuda dem på en resa som känns, hon vill att de lämnar hennes föreläsning med raka ryggar, leende på läpparna och påfyllda med energi! 

Så här säger en av Marie-Christines åhörare ; 

Marie-Christine har den helt särskilda förmågan att skapa ett magnetiskt fält omkring sig när hon förmedlar. Att höra hennes föredrag är inte bara inspirerande och utvecklande, det är som att resa till ett okänt land med pirr i magen och på förunderlig vis ändå känna sig hemma  och trygg - och så  dessutom komma tillbaka igen med gåvor för livet. Alltid tankeväckande, äkta och intelligent.   

Tyvärr hittades ingen föreläsare.