Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Marie Kühler

Förfrågan

 ”Tjejsnack”  en stand up eller för all del, sitt down för konferensen, temakvällar eller andra passande tillfällen. Marie Kühler  tar upp allt mellan himmel och jord och Adam och Eva, om stort, smått och mitt emellan. Du kommer garanterat känna igen dig och skratta åt det…å så blir det lite skvaller!

Marie gör också gärna humor underhållning och konferensiersuppdrag tillsammans med dotter Amanda Flack. Marie Kühler är revyartist , skådespelare, regissör och koreograf. Har också medverkat i TV och radio i en mängd olika roller och program. Startade showdansskolan Entré i Örebro 1997.

Sin huvudsakliga hemvist är på scenen i Örebro tillsammans med sin man Peter Flack där dom sen drygt 25 år spelar sina uppskattade Hjalmar revyer. Där har Marie Kühler hittat sin populära revykaraktär Astrid Höök. Hon har också spelat roller i farser, komedier och musikalen Stepping out. I monologen Cellofan som blev en publiksuccé i Örebro, spelade Marie en kvinna mitt i livet med alla vardagsbekymmer som medföljer. Efter den pjäsen kände Marie Kühler att hon inte var klar med sin tjejpublik. Hon vill nu möta dom öga mot öga och tala ut om allt som kan avhandlas på en tjemiddag. Så det är ju ett ypperligt tillfälle för männen att ta del av en liten bit av dom samtalen!

Programmet kan varieras mellan 30-45 min efter önskemål.

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.