Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Marie Lindström

Förfrågan
Marie Lindström är författare, entreprenör och föreläsare.
Hon arbetade 16 år på Nordea Private Banking i olika roller, bland annat i ledningsgruppen samt ansvarig för kundnöjdheten i Sverige och Norden.
2020 valde hon en ny väg i livet som författarare, föreläsare och konsult inom kundnöjdhetsutveckling.

Marie har gett ut två böcker:  Nummer 204 får resa hem (2021), en stark skildring av när Marie och hennes familj överlevde Tsunamin på Phi Phi Island och vägen tillbaka som mamma och människa. 
Hennes andra bok, Ögonblick som förändrar allt (2022 Idus förlag), är även den baserad på verkliga händelser. Tolv personer delar modigt och insiktsfullt med sig av sina vitt skilda livsöden. Otrohet, cancer, stroke, alkoholism och drogmissbruk, mista ett barn. Men även att finna en biologisk syster som vuxen, att som medelålders heterosexuell kvinna bli kär i en kvinna och att vinna Sveriges mästerkock. Budskapen är många och den röda tråden är att kriser och livsavgörande ögonblick kan ha helt olika ursprung, men vägen tillbaka är förvånansvärt lik.
Marie är en erfaren föreläsare som når fram, möter publiken där de är och skapar engagemang. Här följer några ämnen som Marie föreläser om:  
  • Ögonblick som förändrar allt. Att ta sig igenom en livskris, som människa, hustru och mamma, som anställd. Vad händer inom oss när allt ställs på sin spets? Hur kan jag som medmänniska stötta en person som går igenom en kris? 
  • Mod & Styrka. Som organisation. Som ledare. Medarbetare. Människa. Att våga vilja vara sårbar och ärlig. Att veta vad man är rädd för, och göra just precis det. Att inte vara rädd för att misslyckas på vägen mot framgång. Och att våga fatta nya beslut längs vägen.
  • Kundnöjdhet Vad handlar egentligen kundnöjdhet om? Hur går ett företag från ord till handling? Hur kan ett företag kostnadseffektivt skapa hållbar skillnad, som kunderna märker, på kort tid?  Marie är expert på att hitta de små detaljerna som gör stor skillnad. 
Marie anpassar alltid föreläsningen utifrån kundernas behov och önskemål.
 
Så här säger en av Marie-Christines åhörare; 
Marie-Christine har den helt särskilda förmågan att skapa ett magnetiskt fält omkring sig när hon förmedlar. Att höra hennes föredrag är inte bara inspirerande och utvecklande, det är som att resa till ett okänt land med pirr i magen och på förunderlig vis ändå känna sig hemma och trygg - och dessutom komma tillbaka igen med gåvor för livet. Alltid tankeväckande, äkta och intelligent.   
 
 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.