Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Marika Carlsson

Förfrågan

Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag, det går inte att värja sig för denna energiknippe som på scenen smittar med sin glädje och entusiasm. Hon är en flitigt anlitad komiker som har medverkat i ett flertal turnéer så som Big Comedy och Badjävlar. När Marika Carlsson är ute på företag ser hon alltid till att ha något extra just för dem.

 2006 fick Marika Carlsson priset som årets kvinnliga komiker med motiveringen:
”För hennes lysande scennärvaro och pricksäkra observationer från ett exotiskt och skånskt perspektiv. En fullfjädrad komiker som knockar publiken med sitt leende och charm.”

Föreläsningar:

 "Jag dör hellre än att stå här" 
En föreläsning på ca 60 minuter om kroppsspråk, kommunikation och kroppskontroll

-Vad skickar du ut för signaler med kroppen?
-Hur kan man se om någon ljuger?
-Hur kan du manipulera din omgivning med hjälp av kroppsspråket?

"Hur blev det så här? ".

En rolig föreläsning om att vara annorlunda att stå upp för den man är och att våga ta plats. Är det en slump att man är där man är i livet eller handlar det om självförtroende och målmedvetenhet? Är självförtroende något man får eller kan bygga upp? 


Marika Carlsson adopterades som tvååring från Etiopien. Uppväxt i den skånska myllan med svenska föräldrar, ett svenskt namn och ett exotiskt utseende skämtar Marika om hennes resa från Afrikas horn till Nordens Venedig. Publiken får följa med Marika på arbetsintervju, till frisören, i skolan och arbetslivet och ta del av komiska situationer och märkliga möten med välvilliga pensionärer som vill ge henne pengar på gatan och inskränkta Sverigedemokrater som ser henne som en bidragssnyltande samhällsbelastning.

I love Sweden  What is it about those swedes? 
This presentation is about Sweden, Swedish traditions and why we spend all our time in our homes. What does it medn to be Swedick? Marika will guide you through "Swedishness" all from her point of view. 
OBS -Föreläsning på engelska. 

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.