Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Mark Levengood

Förfrågan

Mark Levengood en mångfaldigt prisbelönad programledare samt skribent, föreläsare och moderator. Har lett tunga TV-produktioner som Melodifestivalen och Vi i Femman. Har också hunnit med att ge ut böckerna "Gud som haver barnen kär, har du någon ull" och "Gamla tanter lägger inte ägg".

Fotograf Stellan HernerMark Levengood inspirerar till att anstränga oss för att förverkliga våra drömmar. Det är viktigt att våga anta utmaningar och att sätta upp mål för framtiden. Och det är lika viktigt att inte vara rädd att ändra på dem! Prestige och förväntningar från omgivningen är ofta det som hindrar oss från att göra det vi verkligen vill. 

Han talar gärna i syfte att inspirera medarbetare i tider av personlig eller organisatorisk förändring eller förnyelse. Eftersom humor är ett utmärkt pedagogiskt verktyg brukar hans föreläsningar uppfattas som mycket  roliga. Föredraget "Det livslånga lärandet" handlar bl a om kommunikation, mål och motivation. Mark Levengood kan också tala kring mångfald. Han trivs både i stora och små sammanhang och arbetar även som moderator med erfarenhet av såväl stora internationella kongresser som mindre konferenser.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.