Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Mårten Andersson

Förfrågan

Mårten Andersson är komikern som slog igenom i SR,s  Pippirull. Han blev känd både för sina vassa imitationer och som stå uppkomiker bl.a i Raw Comedy och underhållningsprogram på TV.

Men ett intensivt liv med mycket fest och alkohol tvinagde Mårten till ett stopp och en nystart med föreställningen Under Ytan som Mårten kallar Spiritual comedy och där han tar upp alkoholproblematik  personlig utveckling och insikter om hur vi beter oss mot oss själva och varandra. Mårten vågar idag stå på scenen och förmedla både allvar och djup och då blir också skämten starkare. 

I en intervju med  TV4s Tilde De Paula pratar Mårten om sin soloföreställning Under Ytan.

 Mårten föreläser gärena för alla typer av arbetsgrupper  som vill på ett roligt och lättsamt sätt  lyfta fram att det är fint att vara unik även utan alkohol i kroppen. Han har startat den ny klubb i Stockholm klubb Sober - en alkoholfri nattklubbssuccé!  Så här säger Mårten om hans drivkrafter att öppna en alkohol och drogfri klubb; 

 Att vara sober för mig är att närvara i livet och ta in och respektera sig själv för den man är. Inte fråga vad andra tycker, utan vad tycker du?

Mårten föreläser gärna med din föreläsning Minneslycka inte minneslucka även på   skolor för att inspirera till ett alkhohol och drogrfritt liv.

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.