Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Martin Bengtsson

Förfrågan

Martin Bengtsson är författare och musiker och har skrivit den självbiografiska boken ”I skuggan av San Siro” om hans tidigare liv som fotbollsproffs. Boken gavs ut på Norstedts Förlag 2007, och sedan dess har den blivit både teater och tv-pjäs samt översatts till tyska. Martin har föreläst om sin berättelse och om skrivandet som läkning och personlig utveckling i snart 10 år. Sedan fotbollskarriärrens slut har Martin också jobbat med skrivande som journalist , musiker och gjort teater och performance på både engelska och svenska. Han har gått författarutbildningen Litterär Gestaltning på Akademi Valand i Göteborg och har också avslutat Teaterhögskolan i Malmö Dramatikerutbildning.

Hösten 2017 är Martin aktuell som manusförfattare och regissör till teaterföreställning Brecht i duschen  Exempel på teman och ämnen som Martin Bengtsson kan ta upp är;

-Idrottens fram och baksida
-Att sätta mål - Nå dom - och sen då...?
-Träningsnarkomani, prestation och destruktivitet
-De goda ledarna-förebilderna 
-Manlighet - vad är det?
-Språk och musik som uttryck och läkning.
-Föräldrars engagemang i idrotten.

I samråd med kunden anpassar Martin sitt innehåll för målgruppen. Han erbjuder också workshops i kreativitet, textanalys samt skrivande för scenisk framställning.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.