Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Martina Haag

Förfrågan
Martina Haag är skådespelerskan som sadlade om och började skriva vid 39 års ålder. Hon har tilldelats flera förpliktande Årets Bästa-pris, som Årets Krönikör, Årets Mamma och Årets Föräldraförebild. Martina Haag talar om hur man får balans i livet, hur man går från värsting till världsbäst och om varför livet börjar efter 40 år. Eller 50 år. Eller varför inte 70 år? Hon är författare och skådespelare med flera böcker och filmer på sin meritlista, som till exempel succén Underbar och älskad av alla.

Hon  talar även om mod. Hur man skaffar sig modet att kunna leva det liv man egentligen vill ha, och hur man vågar trotsa sina rädslor – och vinna.

Martina Haag pratar om att våga kasta sig ut i livet, att våga ta risker och att motgångar i livet faktiskt är bra och formar starka människor. Det är genom svåra tider man växer som människa och utvecklas. Martina inspirerar och ger kraft och mod genom sina egna berättelser om hur hon själv gjort bort sig många gånger, men alltid kommit ut på andra sidan, starkare, lyckligare och med ett rikare liv.

 

Har skrivit böckerna:

Bibliografi
Glada hälsningar från Missångerträsk, 2011
Fånge i hundpalatset, 2010
I en annan del av Bromma, 2008
Martina-koden, 2006
Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra), 2005
Hemma hos Martina, 2004
Det är något som inte stämmer 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.