Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Marvin Yxner

Förfrågan
Marvin Yxner kända från olika sammanhang i, TV / Film/ Reklam och på scenen bl.a ”Hem till dig eller mig eller var och en till sig” av Lasse Hallström och ”Percy tårar” av Killing-gänget är två legendariska TV-klassiker.  Som regissör har han satt upp ca: 50 teaterpjäser runt om i Sverige. Från slutet av 70-talet har han även utbildat skådespelare på Statens Scenskolor/Teaterhögskolor.


Med Svennerståhl & Partners började det 1982 med PKbankens personal.  För Pfizer, höll Marvin i den kreativa delen av alla Rollspel med koncernledningen i sju år samt var kreativt ansvarig för fusionen mellan Pfizer och Pharmacia.  Frontpersonal på Statoil i Norden tränades i beteende och bolaget gick i topp på Chefs kvalités barometer. Mobilbolaget 3;s fick, vid sin start, extraordinära säljare med spänstig comedy training.
Utbildning med skarpa rollspel, istället för att sparka bra chefer – det kostar miljoner att avskeda och anställa. Marvin har byggt utbildningskoncept för IKEA som används över hela deras koncern. ÖB valde Marvin för att kommunicera ny policy till 30.000 personer i försvarsmakten.
Hans kunskaper om kroppsspråk och kommunikation kan vävas in i uppdraget. Ävenså att gå igenom beteenden, framträdande, kroppsspråk och attityd vare sig det gäller VD,ar eller ståuppare.

 Vad Marvin erbjuder:

-Skarpa rollspelssituationer för chefer
-Rollspel – hur behåller och utvecklar man sin personal, föredrag eller interaktiva utvecklingformat.
-Bygga utbildningskoncept
Massor olika format – lys alltid upp det positiva, det negativa slaggar bort ändå.      Marvin personlig kontaktyta med en stor mängd skådespelare/regissörer/filmare
-Resurs utvidgning
Fantasi hos personalen skall användas fullt ut låt inte logiken hindra kreativiteten, med skratt går allt lättare och idéerna flödar.
-Konferencier & Moderator
40 års erfarenhet från scen - behöver vi säga att han har en djup erfarenhet av att leda scen föreställningar.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.