Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Mats Petersson

Förfrågan

Kraft och Lust -både på jobbet och hemma! Mats Petersson inspirerar chefer, grupper och medarbetare att ta hand om sig själva och varandra för att orka med både jobbet och familjelivet. Mats Petersson är utbildad inom näringslära fysiologi med inriktning på klinisk nutrition och näringsmedicin. Han har även studerat KBT och psykologi och sambandet kropp och knopp. Målet är att ge kunskap i och ökad förståelse för hur kroppen fungerar, hur olika vanor påverkar ditt välmående och hur små förändringar ger positiva effekter på ditt liv. Mats Petersson menar att vår kropp är en unik energikälla som fortfarande bär på mängder av mysterier och frågor som vetenskapen ännu inte funnit svaret på. Detta beror främst på att det är kroppen som utvecklat vår hjärna och inte tvärtom.Mats har under de senaste 20 åren utvecklat en formel för hur företag och organisationer kan skapa en effektivitet i världsklass. Mats har varit med och lagt upp strategier för framgångsrika lag i olika sammanhang, Tre Kronor, Davis Cup och Skidlandslaget.

Alla människor vill prestera i alla delar av livet, i jobbet, med partner, med barnen och övrig släkt och vänner. Det som däremot kännetecknar vårt samhälle av idag är en känsla av otillräcklighet, man räcker inte till överallt. Att alltid ha dåligt samvete för att man kunde gjort lite till.
Vi är experter på att motverka vår egen kapacitet och energi. Men om vi missköter vår kropp så går systemet i baklås, och vårt dåliga sinnestillstånd skapar ett beteende som inte framhäver våra styrkor och vi presterar inte på den nivå där vi vill vara. Att jobba mindre och prestera mer och bara tanken svindlar, men det fungerar.

Hur får man organisationen att växa och inte bara följa utvecklingen utan faktiskt leda den?


Hur får man varje individ att utvecklas och därmed sporra andra?

Man gör det genom individer i fysisk och mental balans och ett ledarskap som förstår hur man skapar detta. I en tuff konkurrenssituation håller det inte att ha medarbetare som presterar 50% av sin kapacitet.

Hur skall du få dem att motivera sig själv till att prestera bättre?
Hur motiverar du dig själv att göra rätt saker?

Mats är en rapp föreläsare, en god estradör och en förträfflig underhållare.

Har skrivit böckerna: "Energi för livet", "Orka vara ledig" och "Kom inte och säg att du är gammal".

Ämnen som Mats Pettersson talar om:

- Det hälsosamma ledarskapet
-Kraft och välmående
-Jobba smartare och prestera mer!
-Stress i kropp och knopp
-Orka vara ledig
-Effektivitet
-Hälsa
-Motivation
-Employer Branding
-Sömn
-Glädje och lust

Tyvärr hittades ingen föreläsare.