Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Mia Rossling

Förfrågan

Mia Rossling är utbildad TV- och Eventproducent  och har varit en av kuggarna bakom  en rad stora produktioner , TV- galor och direktsändningar under åren  ( ex Melodifestivalen, Eurovision, UNICEF-galan, Rockbjörnen, drama , humor, reality, prisutdelningar ) . Hon har även synts i rutran som reporter och profil på Vardagspuls , hälsoformatet som även sändes på TV4 och Expressen TV och har också  medverkat i Fångarna på Fortet . 

Idag arbetar Mia Rossling som programledare, moderator, manusskrivare och producent  i  olika sammanhang där hennes kompetens efterfrågas när det gäller kundevent, galor och TV produktioner av olika slag  ex Swedish Open, Rosa Bandet, Specsaversgalan, Mammagalan, Talang  Riagalan m.m.

Mia har en förmåga att hålla koll på alla trådar som måste funka under ett arrangemang samtidigt som hon skapar trygghet och  lugn på scenen för alla medverkanden . Hon får igång spännande samtal  på scen och hos publiken och kan  dessutom  bjuda på både roliga imitationer och musikinslag som kan ge publiken tillfällen till skratt och underhållning. 

Hon är en  kreativ samskapare till alla olika typer av arrangemang och en glädjespridare med en förmåga att få allt att funka när det verkligen gäller! 

 Tyvärr hittades ingen föreläsare.