Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Micael Dahlén

Förfrågan
Micael Dahlen är professorn som bestämde sig för att ändra 40 vanor på ett år, det kräver både viljestyrka och övertygelse. Att tänka utanför boxen har aldrig varit ett problem för Micael – han lever för att sudda ut gränser, vrida och vända på tankemönster och rucka på etablerade sanningar. Allt för att föra utvecklingen framåt och ha roligt på vägen.
Micael är författare, föreläsare och ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Stockholm. Professor blev han redan vid 34 års ålder. Företagen drar i honom för hans syn på (märkliga) mänskliga beteenden, lycka, kreativitet och hur framtiden kommer att se ut. Han har blivit framröstad till näringslivets populäraste föredragshållare och utsedd till nummer 10 i världen inom sitt forskningsfält. 


Bland de böcker som Micael givit ut är hans mest kända titlar är Nextopia och Monster. Böckerna har nått en global publik i USA, Europa och Asien. Nu är han aktuell med sin åttonde, och enligt honom själv mest personliga, bok Kaosologi, baserad på föreställningen med samma namn.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.