Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Micke Gunnarsson

Förfrågan
Micke Gunnarsson har snabbt blivit en populär inspiratör.Kärnan i föreläsningarna är de starka känslor han lyckas förmedla, glädjetårar blir till allvarsamma tankar som snabbt skämtas bort på nytt. Det är förmågan att gång på gång leverera både glädjerus och eftertanke hos publiken som gör Micke så speciell. Med en enorm kärlek och stor nyfikenhet möter han sina medmänniskor. Micke Gunnarsson är en idéspruta och samtidigt en flitig observatör av vår tids digitala, men även familjära, vardagshändelser. Ingenting är omöjligt när han talar om förändring, drömmar eller möjligheterna med internet och digitala medier. Men oavsett vad, så börjar allting i oss själva.

Micke Gunnarsson
...säger välkommen till en värld i förändring, vår bästa tid är nu!

Våra barn är vår framtid. Morgondagens arbetstagare och givare. Hur påverkas vi som vuxna, föräldrar, arbetsgivare, lärare eller pedagoger när våra barn mer eller mindre föds med digitala navelsträngar? Vilka nya utmaningar stundar? Micke Gunnarsson hävdar bestämt att ”Så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig mer att bli”.
Idag driver Micke, bland annat, sitt hjärtebarn Barnatro AB och Fredsuppdraget.se.
Han bloggar och är grundare till kampanjen ”Varenda unges rätt till MVG”. Micke föreläser även för barn och ungdomar runt omkring på Sveriges skolor. Han är författare till boken ”Det är bara de som bestämt sig för vart de ska som kan gå vilse”.
Tidigare har han bland annat startat upp IT-bolag, arbetat som lärare, medverkat i teaterensemble, grundlagt en gymnasieutbildning, arbetat som mediepedagog, ingått i forskningsprojekt på temat mobbing och digitala medier. Han har ”gått in i väggen” och rest sig upp, varit tillsammans med sin underbara fru Jenny i 20 år och har 3 barn tillsammans med henne.

Föreläsningarna riktar sig till människor som på något sätt arbetar med våra barn och ungdomar. Men passar även utmärkt till företag som vill ge sin personal en inspirerande vitaminkick utöver det vanliga och kanske redan nu vill fundera på arbetstagare som komma skall och hur det kan påverka och utmana våra befintliga organisationer.

Micke Gunnarsson. En av de bästa föreläsningarna i mitt liv. Tack!”
Jocke T

Så otroligt inspirerande och så mycket sanningar om livet har jag inte hört på en och samma kväll!! HELT ENKELT UNDERBART MÅ JAG SÄGA!
Från sms:ande publik

Tyvärr hittades ingen föreläsare.