Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Måns Möller och Dan Hansson

Förfrågan
Måns Möller är programledare på TV4 där han har sitt egna humor-program Cirkus Möller. Tidigare har ni sett honom i Extra Extra som var en av TV3:s största succéer och programmet har varit nominerat till tv-priset Kristallen.Som komiker är Måns mångfaldigt prisbelönt. Han är känd som landets roligaste improvisatör.
 
Dan Hasson är författare och forskare vid Karolinska Institutet och stressforskningsinstitutet vid Stockholms universitet. Dan har en enastående förmåga att omvandla avancerad vetenskap till påtaglig och lättförstålig information som kan appliceras i det vardagliga livet. 
 
Fotograf: Linus Hallsénius


Måns Möller tillsammans med stressforskaren Dan Hasson: ”Öka livet”
— om humor, stress och konsten att njuta av livet i praktiken
 
Dan Hasson och Måns Möller håller En upplevelsebaserad föreläsning om humor, stress och hälsa. Vad är myter och vad är fakta?
ÖKA LIVET! är infotainment när det är som bäst!
En upplevelsebaserad föreläsning om humor, stress och hälsa. Vad är myter och vad är fakta? ÖKA LIVET! är infotainment när det är som bäst!
Förlänger ett gott skratt livet och är humor verkligen bra för hälsan?
Vad händer i kroppen vid stress?
Varför vaknar man mitt i natten när man är stressad?
Varför får man bilringar av stress?
Varför är det bra att stressa regelbundet?
Svaren på dessa frågor och mycket mer får man genom den mycket uppskattade föreställningen ÖKA LIVET!
Måns Möller och Dan Hasson kombinerar i en unik och jordnära framställning senaste nytt inom stress-, humor- och hälsoforskningsfronten, en stor dos humor och praktiska råd för att öka välbefinnandet i livet. Föreläsningen tar cirka två timmar och kan skräddarsys efter kundens behov.
 
Jävla Pajas - Inspirationsföreläsning.
Hur tacklar man situationen att livet ställs uppochner samtidigt som man ska försöka hålla karriären i gång? 
Måns berättar med humor och allvar hur han radikalt tvingades ställa om sitt liv och vad de inneburit när hans son diagnosticerades med autistiskt syndrom.  
 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.