Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Morgan Alling

Förfrågan

Morgan studerade vid Statens scenskola i Malmö 1987-1990. Han fick sitt genombrott med Tippen, som var sommarlovsprogram i SVT 1993 och 1994. För många tittare är han också känd som  Sunes pappa.

Just nu är Morgan aktuell med SVTs Satsning Morgan Mission som tar upp mobbingproblematiken  på arbetsplatser.Fotograf: Blixten & Co

Tillsammans med f.d. kommendörkaptenen Lennart Lindén har Morgan föreläst för arbetsgrupper runtom i landet om konsten att hantera besvärliga människor. - Man måste utnyttja de besvärliga människornas bästa sidor, få dom att hamna i rätt position, då brukar dom nästan aldrig bli besvärliga, säger Morgan.

Få lyckas som Morgan Alling balansera mellan komik och tragik på ett så fulländat vis. Morgan är alltid lika trovärdig i det han gör - vare sig han utför akrobatisk komik, spelar Romeo & Julia på teaterscenen, föreläser om besvärliga människor eller enhgagerar sog i barn som har det tufft. 

Morgan har skrivit boken  Kriget är slut en  självbiografisk skildring  av ett maskrosbarn som inte bara klarade sig utan har lyckats vända motgångarna till en styrka.

Morgan Alling talar om:

-Kommunikation
-Konflikthantering
-Konferencier
-Moderator
-Underhållning
- Mobbing - barns villkor 
- Vuxenmobbing
- Konflikter på arbetsplatser och i skolor  

Tyvärr hittades ingen föreläsare.