Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Naseem Quraishi-Larsson

Förfrågan
Naseem Quraishi Larsson har skrivit boken Globalt Ledarskap – Så fungerar det i praktiken. Hon har arbetat som  stategi & organisationskonsult i en global miljö i många år och hjälpt många att bringa ordning i kaoset, samt att driva utvecklingen framåt i en konstruktiv anda. 
Naseem har varit verksam inom t.ex. Vattenfall, Astra Zeneca, PostNord etc. och har även haft Globalt ledande befattningar inom IBMs utvecklingsverksamhet. Naseem delar med sig på ett personligt och humoristiskt sätt, av sin praktiska erfarenhet av framgångsrika metoder som gör livet lättare som verksam ledare i en global organisation. 
Naseem är numera även verksam i filmbranschen och inspirerar till framgångsrik kommunikation i en alltmer global och digital värld med många nytänkande entreprenörer. 


Föreläsningsområden
Globalt ledarskap ( Strategier, Kultur, kommunikation, organisation, kunskap och utveckling, effektivitet och standardisering)
Virtuell kommunikation –Strategi/människa / teknik - hur får man det att fungera? Samarbete- förändring - motivation - vilja
Mångfald i Ledarskapet- Mångfald som pådrivare av innovation
Kulturmöten- kommunikation, hur samverkar vi på bästa sätt?
Film som kommunikationsverktyg – Hur man drar nytta av filmens möjligheter
Lean för ledare - Hur man skapar en effektiv och värdeskapande organisation över avdelnings, organisations- och landsgränser.  
 
Naseem har även lång erfarenhet av teknikdrivet förändringsarbete, och vet vilka mänskliga utmaningar som gör det svårt att lyckas med sina projekt. Hon berättar hur du skapar en trygg miljö i förändringsarbetet och tar dig runt motståndet. 
Naseem föreläser, inspirerar och föreläser om förändringsarbete på både individ, grupp och organisationsnivå. Hennes styrka är att se hur människa, teknik och organisation samverkar i en komplex global miljö, där även kultur, historia och värderingar påverkar utfallet. Då krävs en extra stor tydlighet och kommunikativ förmåga. 
Naseems föreläsningar lockar till skratt och till nya framtidsvisioner, som workshopledare är hon stödjande och arbetar gärna interaktivt, hon specialsyr sina uppdrag efter kunders behov och målgrupp. 
 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.