Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Nina Jansdotter

Förfrågan

Nina Jansdotter är beteendevetare och en av landets mest kända karriärcoacher. Hon är också flitigt anlitad som föreläsare i både näringsliv, offentlig sektor och olika nätverks/företagarsammanhang. Hon medverkar ofta i media som taleskvinna för ämnen inom karriär och personlig utveckling samt hur människor skall få ihop sina livspussel. Nina har arbetat med Karriär och jobbcoaching i många år också svarar på läsarfrågor om detta i tidningen Metro. Hon har också skrivit boken Arbetslös men inte värdelös.Om Mindfulness säger Nina så här; ”Närvaro är något naturligt och äkta hos oss människor. Som barn har vi lätt att vara ’här och nu’, men i vuxen ålder försvinner den förmågan ofta bland plikter, krav och stress. Om vi återupptäcker vår närvarandeförmåga blir livet rikare”

Det som kännetecknar Ninas föreläsarstil är att hon har ett coachande förhållningssätt med mycket interaktion, skratt, hög igenkänning. Hon bjuder in gruppen att dela med sig av sina erfarenheter. Nina brinner för att coacha människor till ökad självkännedom och självkänsla samt större ansvar för sitt eget liv/karriär och har lätt för att specialsy uppdrag utifrån kunders önskemål.

Hon är författare till böckerna: Säg nej & Må bra - minska stressen i ditt liv, Livskarriär - sju steg till ett roligare jobb samt Ta makten över dina pengar - pengar och psykologi och Kärleksbomba dig själv, Arbetslös men inte värdelös 

Exempel på teman som Nina kan föreläsa kring:
-Öka arbetsglädjen
-Ge och ta kritik och beröm
-Mer gjort på mindre tid - om effektivitet och närvaro
-Så gör du livskarriär
-Konsten att nätverka och mingla
-Om konsten att säga nej och minska sin stress
-Konsten att ta betalt (om pengar och psykologi)
-Styr du livet (karriären) med hjärta eller hjärna? 
-Sociala medier- ditt personliga varumärke
-Framgångsfobi - om rädslan för att lyckas
-Söka jobb- ansökningar, CV och intervjuer 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.