Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Nina Karlsdotter

Förfrågan

 

Nina Karlsdotter är utbildad inom beteendevetenskap och certifierad NLP-coach med internationell bakgrund. Som barn spenderades tiden i krigets Iran, paradiset Malaysia och ett oroligt Algeriet och senare som vuxen i USA. Det egna mötet med Sverige var en kulturkrock där hon i många år vridit och vänt på Jante och Luther för att känna sig genuint hemma i sitt eget land. 

 

En strategi för att hantera utlandslivet utgick ifrån tydliga grundvärderingar från familjen; "Behandla andra som du själv vill bli behandlad", "Ta seden dit du kommer" och "Tala är silver men tiga är guld". Värderingsord som tillslut drev på intresset för beteendevetenskap i lusten och utmaningen att finna sin egen identitet i ett bollhav av kulturer, religioner, folkslag och traumatiska upplevelser. Den personliga inre resan att finna sin egen identitet väckte nyfikenheten att förstå familjesystem och hur den individuella bakgrunden tydligt speglar sig i relationer, grupprocesser och individens del i ett större sammanhang.

Efter 12 år som coach, utbildare och föreläsare inom en större organisation är hon nu VD för Karlsdotter ledarskap och fokuserar på sin vision att hjälpa människor att våga tro på sig själva, kliva fram och vara den du är. En utmanande uppgift i ett land med en kultur där vi inte ska tro att vi är något, inte tror att vi kan något med ett reaktivt kommunikationsmönster och få verktyg till handlingsorienterad framgång.

Ninas viktigaste budskap är att bygga på dina talanger, att med egen insikt fokusera på att skapa goda relationer där respekt, ärlighet och empati är nyckelord.

Områden som hon föreläser i är:

Visionärt ledarskap
Fånga dagen
Energitjuven – vem är det?

Tyvärr hittades ingen föreläsare.