Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Nisti Stêrk

Förfrågan
Nisti Stêrk är född 1977 i Diyarbakir och kom till Sverige 1983. Idag är hon skådespelerska och komiker och reser landet runt och gör framträdande. Nisti Stêrk  har varit krönikör i Stockholm City och Göteborgs Posten och blev känd för den stora publiken som sommarpratare 2006 och med showerna Zeynos värld (svt) och För Sverige i tiden. Nisti fick 2006 Stora Radiopriset för bästa underhållning och samma år belönades hon med Stallbrödernas Bosse Parnevik-stipendium.

 


Föreläsningar:

”Så länge Gud vill och rumpan håller”
Nisti Stêrk, skådespelare och komiker, ger oss en underhållande berättelse om sig själv och sin omvärld utifrån sin nya bok Så länge gud vill och rumpan håller! Vi får följa henne genom uppväxten i Kurdistan, flytten till Sverige och Tensta, krocken med ett helt annat Sverige i Mälarhöjden och hennes väg till arenan som etablerad artist. Berättelsen varvas med dråpliga betraktelser av företeelser i Sverige och porträtt av olika människor som varit viktiga i hennes liv. Med humor och värme beskriver hon det ljusa såväl det som varit svårt.

”Möte med skådespelerskan Nisti Stêrk”

Det här är ett framträdande med Nisti som är en blandning av ståupp, föreläsning och föreställning. Det har en stor blandning av humor och allvar. Hon vill inspirera oss alla till att tro på oss själva och att våga drömma. Vi ska då även våga sätta upp mål för att kunna realisera våra drömmar. Helt enkelt den positiva tankens kraft. Ett väldigt inspirerande möte.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.