Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Noomi Tedenljung

Förfrågan

Noomi är en inspirerande själ som brinner för människors utveckling och rätt till stöd.

Som föreläsare utmärker sig Noomi med sin breda kunskap och erfarenhet inom personlig utveckling – och sin röst, som kan försätta hela salar i ett harmoniskt lugn. Den röda tråden i hennes föreläsningar är att de alla handlar om hur vi kan tänka och göra för att må bättre, prestera mer och få ett rikare liv.Noomis föreläsningar;

Noomis garderob- eller konsten att stärka sig själv.
 
Går det verkligen att må bra när livet delar ut käftsmällar? Åtta mentala plagg som hjälper dig att hålla värmen oavsätt vilket väder livet bjuder på.
Föreläsningen visar att det bara är du som håller i rodret till ditt liv! 

I sina föreläsningar tar Noomi upp exempel från sin egen uppväxt, med sin grovt kriminelle och missbrukande pappa. En gripande historia som lämnar få oberörda. Noomi kan med sin bakgrund och sina egna insikter visa att allt är möjligt och att det bara är du själv som sätter gränserna.
Bakom sig har Noomi drygt tio års erfarenhet av att arbeta med människor; bl.a på Stadsmissionen, behandlingshem för ungdomar och som skolkurator. Idag arbetar hon även som grupphandledare och doula som är en person som är med som känslomässigt och praktiskt stöd när människor föder barn.
Missa inte att lyssna på Noomi och hennes föreläsningar som både inspirerar, utmanar, motiverar och väcker nya tankar!

"Att lyssna på Noomi som föreläsare är en härlig upplevelse! Hon har en förmåga att fånga ens intresse och vilja deltaga i det hon pratar om. Hon väcker ett stort intresse hos åhöraren då hon har ett fantastiskt sätt att uttrycka sig och har en stor kunskap i det hon pratar om. Hon väcker tankar och funderingar som man tar med sig hem och funderar över, samt att hon har nya sätt att se på saker och ting som gör att man vill förändra och förändras."

Cicci Johansson, behandlingsassistent

"Noomi har ett unikt uttryck och en underbar personlighet som tillsammans med stor kompetens skapar något alldeles extra."

Jesper Caron, föreläsare och prestationscoach

Ämnen som Noomi talar om:

-Världen som din spegel – en föreläsning om allt faktiskt handlar om dig själv! Om våra egenskaper och projektioner.
-Självkänsla – att börja älska och acceptera sig själv, hur gör man det? En nödvändig föreläsning för alla som vill må bra.
-Att se livet som det är – att acceptera det som är, och säga ja till det vi vill. En föreläsning som gör livet lite lättare att leva.
-Våga möta din rädsla och dina hinder – hur våra blockeringar hittills hållit oss tillbaka, samt hur vi kan arbeta bort dessa. En befriande föreläsning som öppnar upp för nya möjligheter.
-Kukkunskap och fittfakta – allt om våra kön. En uppskattad och viktig föreläsning för ungdomar.

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.