Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Olof Röhlander

Förfrågan

Olof Röhlander har med sina drygt 2000 föredrag talat till alla sorters publik. Det är energi, det är roligt, inspirerande och lärorikt när Olof presenterar sina tankar kring ämnen som förändring, teamwork, arbetsglädje, mål, ledarskap och eget ansvar. Samtidigt finns basen i den ledande forskningen i hållbar motivation.

I sin roll som licensierad mental tränare figurerar Olof regelbundet i media och har såväl Sommarpratat som Vinterpratat i SRP1. Han har skrivit sex böcker om personligt ledarskap, där den senaste heter Bli din egen bästa vän. Med hela sex talarpriser och i ständig utveckling om vad som sker på marknaden är Olof ett säkert föreläsarkort på nästa konferens!

Hans retorik, närvaro och stora humor är av högsta klass. Olof har ett stort engagemang och vilja att beröra sin publik i hjärtat och mena varje ord han säger. Han ger ett  konket stöd i  organisationers förändringsabeten och har möjlighet att ständigt anpassa sina föreläsningar till olika kunders behov.

Olof föreläser gärna på engelska.

 Olof Röhlander jobbar med såväl chefer som anställda med målet att ge dem verktyg för att må och fungera bättre. Detta gör han med hjälp av mentala processer, rätt attityd och nya idéer och vinklingar på målprocesserna.

Här kommer några föreläsningsrubriker ; 

  • Hållbar Motivation - när alla bitar stämmer 
  • Konsten att njuta av livet -och ändå få saker gjorda.
  • Att lyckas på jobbet , En fråga om inställning- eller? 
  • Det blir alltid som man tänkt sig. 

Här kommer en video med kommentarer från deltagare och kunder !

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.