Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Oscar Jöback

Förfrågan

Oscar Jöback har en internatutbildning från gymnasiet och Folkhögskola med inriktning på Kost - Hälsa - Idrott. Han är också utbildad till Kognitiv Samtals Terapeut och Lic Coach genom Coach Centrum. Oskar Jöback är en mycket framgångsrik instruktör i Skandinavien och  håller föreläsningar och träning och hälsa. Han började redan när han var 15 år gammal och sen dess har han satt stora mål och delmål för att uppnå sina drömmar.
Oscar Jöback föreläser om drivkrafter, motivation att föra en människa framåt i sin utveckling. Han öppnar sin egna PT lokal där det ska vara Personlig Träning samt Personlig Terapi har även 5 böcker böcker om träning. Oscar Jöback är en nyfiken och närvarande presentatör och föreläsare, har energi som sprids över hela rummet och alla känner sig involverade och sedda. Han mixar mellan humor och allvar och det får ens känslor att åka upp och ner och han får det att landa rätt till slut.

Föreläsningen: "Lämnad"
Resan börade 1981 när Oscar och hans lillebror William blev lämnade på barnhem i Colombia /Bogotá. Under alla åren så har Oskar ältat om vem han är och VARFÖR hans biologiska mamma lämnade bort sina barn. En berättelse och skuld och skam och rädslan över att bli övergiven igen. Som storebror tog Oscar stort ansvar för att han och hans bror skulle få det bra. Så resan från då och till idag och hur Oscar har rest tillbaka till sin barndom och hittat svaren för att kunna ta sig vidare i livet. Som Oscar säger ” När jag var 5 år lämnade jag min barndom och gick in i vuxenrollen ”Alla kommer känna igen sig i denna historia då vi alla har fått olika roller och blivit dom vi är idag. Oscar är tacksam idag för den resa han har gjort och han har fått svar på sitt, Varför!

Tyvärr hittades ingen föreläsare.