Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Peder Falk

Förfrågan

 

Peder Falk är skådespelare, improvisatör och underhållare. Han studerade vid Statens scenskola i Malmö och har sedan 1973 tillhört den fasta ensemblen vid Stockholms Stadsteater, där han också verkat som författare av revyer och vetenskapsteater. Bland filmer och tv-program kan nämnas serierna Fiendens fiende, Goltuppen och Cluedo. Mest känd är han kanske för rollen som den elake greven och advokaten Carl Gripenhielm i långserien Nya Tider.”Peder Falk har tillsammans med några kollegor utvecklat improvisationen som teaterform, först i teatersport på scenen och i TV, senare i specialanpassade improvisationsföreställningar för organisationer och företag. Under senare år har han också breddat sin verksamhet och uppträtt som konferencier, moderator och debattledare, samt som föredragshållare bland annat om kreativitet, kommunikation och kroppsspråk.

Peder och hans kollegor bygger upp olika scener utifrån kundens verksamhet. Det kan exempelvis handla om att organisationen genomgår en förändring och då baserar de en scen på detta och väver in riktiga medarbetare i sina samtal.

Peder och hans kollegor kan även göra kortare filmer på 5-10 minuter som tex spelas upp på en konferens. Då skriver dom manus efter behov och önskemål, och kanske t.o.m. är inne på arbetsplatsen och filmar i smyg.  Detta brukar vara riktigt roligt och uppskattat.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.