Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Peter Siljerud

Förfrågan
Den bästa dagen att börja med trendspaning var för 10 år sedan. Den näst bästa dagen är idag. Det säger framtidsforskaren Peter Siljerud som de senaste 15 åren arbetat som professionell talare med fokus på trender och framtid. Utifrån sin omfattande forskning ger han åhörarna en vision om vart världen är på väg och hur man kan förhålla sig till den snabba förändringen. Deltagarna ges på ett inspirerande sätt bättre möjlighet att ta kontroll över den egna framtiden och skapa en bättre framtidsberedskap.
 
Peter är en erfaren och internationellt uppskattad föredragshållare som har inspirerat mer än 50 000 personer under åren. Peters forskning har resulterat i flera böcker som ”100 trender – din guide till framtiden”, ”Bryt normerna – allt du lärt dig om arbetslivet är fel” och ”Supertrenderna”. Två av dem har nominerats till Årets marknadsföringsbok. Peter har tidigare utsetts till en av Sveriges mest kreativa personer av mediehuset IDG.
 


Peters föreläsningar passar perfekt för kick-offen, konferensen eller kundevenemanget. Se till att framtidssäkra er verksamhet redan nu!
 
Föredragsteman:
  • Hållbar framtid – Aktuella trender inom hållbarhet ur perspektiv som ekonomi, teknik, värderingar och politik
  • Post-corona – Världen efter corona kommer att se annorlunda ut, med nya krav från medborgare och kunder
  • Bryt normerna – Ett provocerande föredrag om framtidens arbetsliv, ledarskap och rekrytering
  • Artificiell intelligens – För att ta steget in i framtiden, måste vi bättre förstå AI och dess konsekvenser
  • Framtida digitalisering – Vilka trender ser vi inom den digitala omställningen, och hur kan man förhålla sig till dem?

Tyvärr hittades ingen föreläsare.