Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Pigge Werkelin

Förfrågan
Pigge Werkelin är en välkänd entreprenör som förverkligar sina idéer på okonventionella sätt. Han vågar ta risker och investerar i framtida projekt och ser ständigt nya möjligheter och affärsidéer. Pigge Werkelin är en nytänkare som skapar engagemang, delaktighet och arbetstillfällen och är idag  verksam inom bl. a företagen Gotlandsflyg, Sverigeflyg Holdning AB och Fritidsanläggningen Kneippbyn  AB. Pigge blev utsänd till Årets Entreprenör 2005 av Stockholmsregionen.Han är också aktuell med sin nyutkommna bok "Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak" som handlar om tragedin som drabbade hans familj och tusentals människor på annandagen den 25 december 2004
Under ledning av en samtalsledare pratar Pigge öppenhjärtligt kring;
- Entreprenörskap och goda idéer bärighet
- Om drivkrafter och dyslexi
- Om attityder till företagande och om att vara "lagom"
- Om att drabbas av katastrofer
Om att resa sig och nya drömprojekt
Här följer några kommentarer från tidigare arrangemang;
Jag tyckte jätte mycket om upplägget med samtal. Det blev så nära på nåt vis! Jag hade skapat mig en bild av Pigge efter allt jag läst efter tsunamin. Jag tycker att han är en fantastisk människa med en underbar syn på liv och död. Jag gillar också att höra hur han vänder hinder till utmaningar.
Mycket trevligt med en samtalsföreläsning - jag tror att folk kände av Pigges lättsamma sätt att man vågade ställa frågor. Även bra att man kunde skriva ner frågor.
 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.